Bijeenkomst Landelijke Kring Individuele Belangenbehartigers

  • Informatiebijeenkomst
  • Gepubliceerd: 29 januari 2015
Datum: 16-03-15 11:00 tot 16-03-15 13:30

Aan de leden-belangenbehartigers

Vind je het belangrijk dat de belangenbehartiging in deze tijden van verandering sterk staat en adequaat kan reageren? Zie je dat we hierbij als belangenbehartigers namens Mezzo elkaar nodig hebben voor uitwisseling, inspiratie, kennisdeling? Wil je je inzetten voor een sterke Landelijke Kring Individuele Belangenbehartigers?

Kom dan naar de Kringbijeenkomst Individuele Belangenbehartigers op maandag 16 maart van 11.00 tot 13.30 uur. Lunch: 13.30-14.00 uur (voor eenvoudige lunch wordt gezorgd).

Tijdens deze bijeenkomst maakt de nieuwe voorzitter van Mezzo, Elisabeth van Oostrum, kennis met de leden van de Kring. Hierbij staat centraal: de veranderingen in de zorg, de gevolgen hiervan op lokaal niveau en de visie van Mezzo hierop. Daarnaast is er aandacht voor de invulling van de vacatures in het kringbestuur.

Wil je meer weten of wil je je kandidaat stellen? Neem dan contact op met de ondersteuner van de Kring, Karin Verbeek, k.verbeek@mezzo.nl .

Binnenkort ontvang je een uitnodiging en de agenda voor de bijeenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats in Rhijnhaeghe 2, Zaal 5 John F. Kennedylaan 99 in Bunnik.

Wij kijken uit naar jullie komst en zien de aanmelding(en) graag tegemoet via het inschrijfformulier. Dringend verzoek om je te aanmelden ivm de lunch.