Congrestival ‘Durven Doen! Informele zorg anders’

  • Gepubliceerd: 20 oktober 2015
Datum: 19-11-15 09:30 tot 19-11-15 17:00

Samen werken aan een rooskleurige toekomst voor de mantelzorger? Kom dan naar het congrestival ‘Durven Doen! Informele zorg anders’ op 19 november 2015. Laat je inspireren én inspireer anderen! Het wordt een bruisende dag vol theater, plezier, netwerken, omdenken, leren van elkaar en bijzondere beleving.

Eind 2014 gingen ruim dertig organisaties, waaronder Mezzo, op verzoek van het ministerie van VWS gezamenlijk aan de slag met de samenstelling van de Toekomstagenda Informele zorg en ondersteuning. De stuurgroep en voorzitters van de Toekomstagenda werkgroepen roepen iedereen die betrokken is bij het ondersteunen van mantelzorgers en vrijwillige zorg op om 19 november 2015 verder mee te bouwen aan de actiepunten voor de toekomst.

Voor wie?

Iedereen die betrokken is bij het ondersteunen van mantelzorgers thuis of in verblijfszorg, vanuit zorg, welzijn, vrijwilligerswerk of als cliënt. Zoals mantelzorgers, ervaringsdeskundigen, uitvoerende sociaal professionals, vrijwilligers, bestuurders van maatschappelijke organisaties en zorginstellingen, beleidsmedewerkers, onderzoekers of sociaal ondernemers.

Kom inspireren!

Deelname is kosteloos maar niet ‘gratis’! Tijdens de dag delen we met elkaar mooie voorbeelden, tips en alles wat u mee kunt brengen aan inspirerende praktijkervaring. Misschien net dat ‘anders’, de toevoeging die er toe doet om de toekomst voor mantelzorgers zo rooskleurig mogelijk te laten zijn! Kortom laat u inspireren én inspireer anderen tijdens interactieve workshops, activiteiten en presentaties! Doe mee een sociale beweging te laten ontstaan van betrokkenen rondom informele zorg, van individu naar netwerk.

Praktische informatie en aanmelden

  • Datum: donderdag 19 november (9.30 uur tot 17.00 uur)
  • Locatie: Regardz, Nieuwe Buitensociëteit Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle. Routebeschrijving
  • Programma: volgt nog

Wilt u er bij zijn? Meld u aan voor het congrestival

Voor inhoudelijke vragen over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Rachida Belarbi van Movisie, uitvoerder van het VWS-congres: r.belarbi@movisie.nl of bel 030-789 21 71.