Dag van de Mantelzorg 2016

  • Gepubliceerd: 21 januari 2016
Datum: 10-11-16 00:00 tot 10-11-16 23:30

10 november is de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. Dit jaar is het thema 'Mantelzorg doe je samen!'. Op de DvdM geven we extra aandacht aan iedereen die zorgt voor een naaste die extra steun hard nodig heeft. Welzijnsorganisaties, zorginstellingen, kerken, verenigingen, werkgevers en gemeenten in heel Nederland organiseren iets leuks of inspirerends. Ook vragen we landelijke aandacht en inzet voor mantelzorg. 

Website

Mezzo is volop bezig om invulling te geven aan de Dag van de Mantelzorg. De website www.dagvandemantelzorg2016.nl staat inmiddels online. U kunt hier o.a. vinden welke actieplaats bij u in de buurt een activiteit organiseert op de DvdM16. Ook kunt u hier uw verhaal delen of verhalen van anderen lezen. En de website wordt de komende tijd nog verder aangevuld met handige tips en tools. Houd deze site of de nieuwsbrief Actueel dus goed in de gaten de komende tijd! 

Campagne

Er wordt gewerkt aan een campagne voor de omgeving van mantelzorgers. De omgeving krijgt verschillende tools aangereikt waarmee ze de mantelzorger in hun omgeving kunnen bedanken en waarderen voor hun inzet. In het najaar lanceert Mezzo de campagne.