Focusgroep 'Lidmaatschap Mezzo'

  • Gepubliceerd: 7 juni 2016
Datum: 07-06-16 12:30 tot 17-06-16 11:00

Mezzo is de vereniging van, voor en door mantelzorgers. Als de spreekbuis van mantelzorgers vertaalt Mezzo signalen en ervaringen, zodat relevante partijen hun diensten en beleid (beter) kunnen afstemmen op uw wensen en behoeften. Mezzo ontwikkelt zelf ook producten en diensten (ter ondersteuning) voor mantelzorgers. Om zoveel mogelijk signalen en behoeften van mantelzorgers in kaart te brengen, organiseert Mezzo in 2016 vijf focusgroepen met mantelzorgers. 

Focusgroep 21 juni: 'Lidmaatschap Mezzo'

Na de focusgroep 'Mantelzorgen in balans' in mei gaat de tweede focusgroep gaat over het lidmaatschap van Mezzo. Wellicht bent u al lid van Mezzo, of heeft u het weleens overwogen. Wat is er interessant voor u om lid te zijn of worden van Mezzo? Van welke voordelen wilt u gebruik kunnen maken, of vindt u voordelen juist geen meerwaarde hebben? Welke waarde hecht u aan lid zijn van Mezzo? Deze en andere vragen willen we met u bespreken.

Wanneer: dinsdagmiddag 21 juni van 12.30 tot 16.00 uur (inclusief lunch)

Waar: Eindhoven

Programma:  U bent vanaf half 1 welkom en starten met een lunch. Om 13.15 uur gaan we met u in gesprek. Omstreeks 16.00 uur zijn we dan klaar.

Aanmelden

We hebben nog enkele plaatsen vrij in deze focusgroep. Heeft u interesse hier aan deel te nemen? Neem dan contact op met Inge Goedhart via e-mailadres i.goedhart@mezzo.nl U krijgt dan alle informatie toegezonden.

We organiseren in 2016 vijf focusgroepen met mantelzorgers over verschillende thema's en in verschillende regio's. Ga naar het eerder geplaatste nieuwsbericht voor meer informatie.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Moniek Lommen via e-mail m.lommen@mezzo.nl of via telefoonnummer 06-20 34 78 59