Mezzo aanwezig op Straks! Event op 10 en 11 april

  • Gepubliceerd: 27 maart 2015
Datum: 10-04-15 10:00 tot 11-04-15 18:00

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 april is Mezzo aanwezig op het Straks! Event in Ahoy Rotterdam. Deze twee dagen staan compleet in het teken van "ouder worden op een aangename manier". Ook mantelzorg komt vaak aan bod bij het ouder worden. Daarom is Mezzo ook aanwezig.

Straks! Event, wat is dat?

STRAKS! EVENT geeft u op een aantrekkelijke wijze inzicht in allerlei concrete oplossingen, uiteenlopende mogelijkheden, nieuwe ontwikkelingen en interessante wetenswaardigheden voor nu en straks. Als bewuste senior van vandaag en morgen wilt u natuurlijk zo goed mogelijk richting geven aan uw eigen wensen en mogelijkheden op het gebied van Wonen, Vitaliteit, Zelfredzaamheid, Mobiliteit, Zorg, Financiën, Regelgeving en Ondersteuning. STRAKS! EVENT presenteert u met ruim zeventig verschillende deelnemers hét unieke totaalplatform om dit streven vorm en inhoud te geven vanuit uw eigen beleving en perspectief. Bezoek ook de stand van Mezzo op het Straks! Event.

Korting op uw toegangskaarten

U kunt uw kaarten kopen via de website van Ahoy. Er is een combi-ticket waarbij u twee kaarten voor de prijs van één kunt bestellen. De entree voor twee personen bedraagt met het combi-ticket in totaal €12,50.

Beurs informatie Straks! Event

Wanneer: 10 en 11 april 2015 van 10.00-18.00 uur
Waar: Ahoy Rotterdam
Kijk voor meer informatie op: www.straksevent.nl