Mijn kwaliteit van leven: speciale vragenlijst over mantelzorg

  • Gepubliceerd: 15 mei 2017

Mezzo is partner in het landelijk initiatief Mijnkwaliteitvanleven.nl. Dit is een onderzoek onder mensen die zorg of ondersteuning gebruiken, maar nadrukkelijk ook onder mantelzorgers. Graag nodigen wij mantelzorgers uit om mee te doen!

Mijnkwaliteitvanleven.nl

Mijnkwaliteitvanleven.nl is voor mantelzorgers, mensen met een chronische ziekte of beperking en mensen die door het ouder worden beperkingen ervaren. Met de online vragenlijst brengt u uw eigen situatie in beeld. De vragen zijn gericht op het dagelijkse leven, gezondheid en hoe u uw zorg en omgeving daarbij waardeert. Hierdoor draagt u bij aan landelijk onderzoek om de zorg in Nederland te verbeteren. De anonieme resultaten brengen wij onder de aandacht bij beleidsmakers, gemeenten en zorgorganisaties.

Speciale vragenlijst over mantelzorg; vóór 21 augustus

Vult u de eerste vragenlijst in voor 21 augustus, dan kunt u in de laatste week van augustus meedoen met een aantal aanvullende vragen specifiek gericht op uw situatie als mantelzorger. Daarmee brengt Mezzo de ervaringen van mantelzorgers in Nederland onder de aandacht. 

Mijn Kwaliteitsmeter (persoonlijk overzicht)

Na het invullen van de vragenlijsten ontvangt u een persoonlijk overzicht met daarin uw eigen uitkomsten (Mijn Kwaliteitsmeter). Hiermee kunt u goed voorbereid in gesprek met iemand van het Wmo-loket, met familieleden of met formele zorgverleners.

Naar de vragenlijst

Help mee om de zorg in Nederland te verbeteren met Mijnkwaliteitvanleven.nl!

Doet u mee? Dan kunt u zich aanmelden via de website van Mijnkwaliteitvanleven.nl.