Netwerkbijeenkomst lidorganisaties Mezzo

  • Locatie: Boothstraat 7, Utrecht (Zaalverhuur7)
  • Verenigingsbijeenkomst
  • Gepubliceerd: 21 december 2017
Datum: 10-01-18 09:30 tot 10-01-18 13:30

We merken dat er bij de achterban behoefte is om te sparren met collega-organisaties in het land. Ieder is bezig met vrijwel dezelfde thema’s, waarom dan niet kennis en kunde delen? Deze bijeenkomst wordt ook in het kader van het programma Vrijwillig Dichtbij georganiseerd, waaronder Mezzo het project Versterking Steunnetwerk uitvoert. Hierin gaat het over de samenwerking tussen de formele en informele zorg lokaal en het versterken en verbinden van de vrijwilligerszorg lokaal om mantelzorgers te ontlasten. Doel van de bijeenkomst is in een interactieve en dynamische setting onderling kennis uit te wisselen, vragen te stellen en elkaar te ontmoeten.

Meld je direct aan via het formulier.


Programma 10 januari 2018

9:30 uur -  Inloop
10:00 - 12:30 uur -  Netwerkbijeenkomst lidorganisaties Mezzo
12:30 - 13:30 uur -  Lunchwandeling door de historische binnenstad van Utrecht met als bestemming de locatie waar de nieuwjaarsbijeenkomst gehouden wordt. Wanneer je alleen in de ochtend naar de netwerkbijeenkomst komt, ben je uiteraard alsnog welkom om mee te gaan met de wandeling.

Wanneer je ook bent aangemeld bij de nieuwjaarsbijeenkomst, lopen we via de historische binnenstad samen naar de locatie toe.

Belangrijk:
Medewerkers van lidorganisaties van Mezzo nemen kosteloos deel aan deze netwerkbijeenkomst en de lunchwandeling. Per organisatie kunnen maximaal twee deelnemers aangemeld worden.