Op zoek naar de ideale oude dag op de Liever Thuis!-beurs

  • Gepubliceerd: 15 oktober 2014

Er zijn vele diensten en oplossingen die een fijn, actief en bovenal zelfstandig leven mogelijk maken, ook op latere leeftijd. liever thuis! laat zien wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen.Bezoek ook de stand van Mezzo op de Liever Thuis! Beurs.

Dit geldt voor de ouderen zelf maar ook voor mantelzorgers. De nadruk ligt niet op dat wat niet meer mogelijk is maar juist op de dingen die nog wel kunnen.

Op de beurs vinden ouderen en mantelzorgers alle antwoorden, mogelijkheden en oplossingen die veilig én comfortabel ouder worden in eigen huis mogelijk maken: woningaanpassingen, inrichting, elektronica, mobiliteit, communicatiesystemen en hulp in huis. Maar ook is er veel te ontdekken bij de workshops en lezingen die bezoekers gratis kunnen bijwonen.

Liever thuis!benadrukt het belang van de rol van de mantelzorgers.

“Veranderingen, hoe klein ook, kunnen ingrijpend zijn. Samen oriënteren en samen afwegen helpt enorm om uiteindelijk een passende keuze met een goed gevoel te kunnen maken,” aldus projectleider Michiel Bos.

Een bezoeker van liever thuis! aan het woord:

'Ik vind het initiatief liever thuis! heel goed omdat je altijd wijzer wordt van hetgeen dat er geboden wordt. Bovendien ben ik hier niet alleen. Mijn vader heeft al meer zorg nodig dan ik dus hij kan al direct baat hebben bij de producten en diensten die we op deze beurs te zien krijgen.'

Vraag nu gratis uw toegangskaart aan!

Wij bieden u een mooie kans om gratis en vrijblijvend de liever thuis! beurs te bezoeken.

Beurs info liever thuis! Haaglanden

Wanneer: vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober 2014

Waar: De Broodfabriek, Volmerlaan 12 Rijswijk

Openingstijden: dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur

Beurs info liever thuis! Eindhoven

Wanneer: donderdag 27 t/m zaterdag 29 november 2014

Waar: Beursgebouw, Lardinoisstraat 8 Eindhoven

Openingstijden: dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur

Kijk voor meer informatie op: www.lieverthuisbeurs.info