Train-de trainer ‘Algemene coaching vaardigheden’

  • Training
  • Gepubliceerd: 29 mei 2017
Datum: 08-09-17 09:30 tot 08-09-17 16:30

Het verzorgen van een informatiebijeenkomst of een training is een vak apart. Voor iedereen die zich bezighoudt of gaat bezighouden met het geven van trainingen of voorlichtingsbijeenkomsten aan mantelzorgers en/of vrijwilligers, bieden we vanaf heden de train- de trainer ‘ Algemene coaching vaardigheden’ aan.

Na deze training

  • Bent u bewust van uw kwaliteiten en valkuilen als trainer en heeft u handvatten aangereikt gekregen om onder meer effectief gedrag in trainingen in te zetten
  • Zijn uw vaardigheden en zelfvertrouwen als trainer versterkt en het plezier in het geven van trainingen is vergroot
  • Heeft u geoefend met diverse nieuwe inspirerende werkvormen die ingezet kunnen worden tijdens een training
  • Kunt u een training op eigen wijze vormgeven

Programma

Tijdens deze tweedaagse training leert u de basisvaardigheden die nodig zijn om als trainer/coach aan de slag te gaan met (gedrags-)ontwikkeling van mensen. U leert hoe u mantelzorgers, vrijwilligers en/of collega’s kunt helpen om hun kwaliteiten en competenties te ontwikkelen en te versterken. Verder gaan we in op thema’s die aansluiten bij de ontwikkelvragen van deelnemers, bijvoorbeeld hoe ga je om met weerstandsgedrag van deelnemers, hoe creëer je een positief leerklimaat en welke inspirerende werkvormen kun je inzetten.

Wanneer en waar?

Vrijdag 8 september en vrijdag 29 september van 9:30-16:30. De training wordt gehouden bij Mezzo in Bunnik.

Voor wie?

Voor aankomende trainers of coördinatoren met trainerstaken.

Begeleiding

Deze training wordt begeleid door Annemiek Hormann van de Mezzo-trainerspool.

Kosten

De prijs van open inschrijving is per deelnemer € 425,00 voor Mezzo-leden en € 500,00 voor niet-leden, exclusief BTW, inclusief lunch. De training gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen.

Inschrijven

Meld u aan via het inschrijfformulier. Door u in te schrijven gaat u akkoord met de Aanmeldprocedure en leveringsvoorwaarden scholingsactiviteiten.