Heeft u een vraag of advies nodig? Onze adviseurs, juridisch adviseurs en medewerkers van de Mezzo Mantelzorglijn staan voor u klaar.

Advies

Onze adviseurs hebben ruime ervaring en expertise en zijn van vele markten thuis. Zij werken vanuit het model voor informele zorg dat Mezzo heeft ontwikkeld (het zgn. 4V model). Neem contact met hen op met vragen over bijv.:

  • optimalisatie van lokale samenwerkingen 
  • het in beeld brengen van mantelzorgers
  • respijtzorg
  • hoe lokale samenwerking kan leiden tot versterking
  • samenwerken met uw gemeente

Betaalde dienstverlening

Zijn vraagstukken complexer, en is op maat advies nodig? Maak dan gebruik van de betaalde dienstverlening van Mezzo, dat is altijd gericht op praktisch resultaat. Een uitgebreide intake, onderzoek, uitwerking en rapport zijn standaard onderdeel van deze dienstverlening. Als lid van Mezzo ontvangt u altijd een korting van 15% op het uurtarief.

Mantelzorglijn

U kunt als lidorganisatie ook gebruik maken van de expertise van de collega’s van de Mantelzorglijn en juridisch advies. U kunt gebruik maken van 4 uur gratis juridisch advies per jaar, daarna betaalt u € 86,- (excl. btw) per uur (niet-leden prijs € 99,- (excl. btw). De Mantelzorglijn en adviseurs zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 – 16.00 uur.

Bekijk de andere voordelen.

Word lid van Mezzo