Samen sterker

Als lid kunt u uw boodschap versterken door ons logo toe te voegen. Bij het inzetten van communicatiemiddelen zoals folders, presentaties, website, nieuwsbrieven, filmpjes etc. mag u naar de buitenwereld aangeven dat u aangesloten bent bij Mezzo. Zo weet de buitenwereld dat uw organisatie deel uitmaakt van het landelijk Mezzo netwerk. Dit mag met het beeldmerk van Mezzo maar ook in tekst. Op deze pagina kunt u het Mezzo logo downloaden en staan er voorbeelden.

Gebruik van logo

Het beeldmerk van Mezzo bestaat uit een gestyleerde afbeelding van een omarming in combinatie met het woord Mezzo en een underline. Dit is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is essentieel dat de underline leesbaar is. Het logo moet daarom minimaal 24 mm breed zijn. Zoals met elk logo is de opzet en verhouding heel specifiek. Dit houdt in dat het logo niet aangepast mag worden.

Varianten Mezzo logo

Wilt u het Mezzo logo plaatsen op een witte achtergrond, gebruik dan dit logo:Download Mezzo logo RGB (digitaal gebruik)
Download Mezzo logo CMYK (drukwerk)


Plaatst u het Mezzo logo op een fotoachtergrond of gekleurde achtergrond,gebruik dan een van de onderstaande varianten:

Deze variant mag u bovenaan een uiting plaatsen

Download Mezzo logo hoek rechts onder
Deze variant mag u onderaan een uiting plaatsen

Download Mezzo logo hoek rechts boven


Voorbeelden


Mezzo in tekst

U kunt ook in tekst benoemen dat u bent aangesloten bij Mezzo. Bijvoorbeeld: aangesloten bij Mezzo, Landelijke Vereniging voor Mantelzorgers.


Beeldenbank

Lidorganisaties mogen gebruik maken van de foto's en afbeeldingen in de Beeldenbank van Mezzo. Voor toegang tot deze beeldenbank en de handleiding voor gebruik, kunt u een e-mail sturen aan info@mezzo.nl