Mezzo biedt dit speciale Mantelzorgarrangement aan aan mantelzorgers en hun cliënten. Voor dit mantelzorgarrangement werken Mezzo en Rode Kruis – Bijzondere Vakanties nauw met elkaar samen.

Speciaal voor mantelzorgers

Dit mantelzorgarrangement is zo ontwikkeld dat mantelzorgers de zorg voor hun zorgvrager volledig over kunnen dragen aan de goed opgeleide beroepskrachten en vrijwilligers van het Rode Kruis. IJsselvliedt is - als aangepaste vakantieaccommodatie - speciaal ingericht om mensen te ontvangen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of chronische ziekte(n) en die als gevolg daarvan lichte of intensieve zorg nodig hebben. Ook terminale patiënten zijn harte welkom samen met hun mantelzorgers.

De mantelzorger heeft alle ruimte om lekker te ontspannen en daarmee los te raken van de zorgtaak die op hun schouders rust. De keuzevrijheid voor de mantelzorger om – samen met de zorgvrager - mee te doen met de excursies, gebruik te maken van de vele faciliteiten van het hotel of juist tijd voor zichzelf vergroot de vakantiebeleving.

Het Mantelzorgarrangement

  • Verblijf in week 46: 9 tot en met 14 november, maandagmiddag t/m zaterdagochtend (in het magazine Mantelzorger staat een foutieve datum);
  • Verblijf op basis van vol pension;
  • Dag- en avondprogramma (incl. twee excursies naar lokale bezienswaardigheden);
  • Professionele (medische) zorg en aandacht;
  • Deelnemersprijs € 575,= (excl. verplichte reis- & bagageverzekering voor € 5,50 per deelnemer);

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit arrangement.

Hotel IJsselvliedt

Verblijven op het landgoed van een luxe herenhuis van tweehonderd jaar oud. Hotel IJsselvliedt ademt luxe, sfeer en geschiedenis en ligt in Wezep in het noordelijke deel van de Veluwe. Op het landgoed kunt u genieten van tuinen, visvijvers en de bossen en ziet u de naburige boerderijen liggen.

Uw verblijf

Het monumentale herenhuis heeft ruimte voor 35 gasten. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben elk een eigen badkamer. Er zijn vijf eenpersoonskamers en 15 tweepersoons kamers.

Faciliteiten

20 gastenkamers, restaurant, monumentale huiselijke salon, bibliotheek, toegang tot internet, kapsalon, schoonheidssalon, sauna, zonnebank, oranjerie, prieel, één gewone en één elektrische duofiets en een kano. Deze vakantieaccommodatie beschikt verder over twee busjes die rolstoelen en bedden kunnen vervoeren.

Meer informatie

Voor vragen of reserveringen kunt u contact opnemen met Hotel IJsselvliedt:

Hotel IJsselvliedt
IJsselvliedtlaan 1
8091 PN Wezep
Tel.: 038-376 65 34 (op werkdagen tussen 9.00- 16.00 uur)
E-mail: reserveringenijsselvliedt@redcross.nl of reserveringen@ijsselvliedt.nl

Zie ook www.ijsselvliedt.nl en www.rodekruis.nl/bijzonderevakanties