Iedereen die voor een ander zorgt, kan bij Mezzo terecht voor informatie, advies en een luisterend oor. Daarnaast ondersteunen we professionals en gemeenten in hun samenwerking met mantelzorgers en zorgvrijwilligers.

Belangenbehartiging

Mezzo is de spreekbuis van mantelzorgers en van organisaties voor mantelzorgondersteuning en vrijwilligerszorg. Mezzo behartigt hun belangen op landelijk, provinciaal en regionaal niveau. Daarnaast ondersteunt Mezzo lokale belangenbehartigers, zodat ook hun stem gehoord wordt.

Informatie en advies

Mezzo en haar 350 lokale en regionale lidorganisaties geven voorlichting en advies op maat. Aan mantelzorgers, zorgprofessionals en beleidsmakers. We organiseren bijeenkomsten en workshops, staan mantelzorgers met raad en daad bij en bieden informatie via onze website en in de media.

Vrijwilligerszorg

Onder de leden van Mezzo bevinden zich veel organisaties voor vrijwilligerszorg. Zij werven, plaatsen en begeleiden vrijwilligers die zich inzetten voor chronisch zieken, gehandicapten of ouderen. Mezzo ondersteunt hen hierbij.

Producten en diensten

Mezzo ontwikkelt producten en diensten voor mantelzorgers en voor professionals die mantelzorgers ondersteunen of vrijwilligers inzetten.

Meer informatie