Zorg voor elkaar zit in de mens. Het geeft waarde aan het leven. Al tientallen jaren maken we het leven van mantelzorgers makkelijker. Met een luisterend oor, het wijzen van de weg, als stem naar de politiek en met diensten die ontzorgen.

Samen met ongeveer 50 collega’s en een groep enthousiaste vrijwilligers. Betrokken, professioneel, verbindend en ondernemend. Altijd, overal, vanuit een geloof in de zorg voor elkaar. Vanuit de realiteit van vandaag, waarin zorg niet meer vanzelfsprekend is. Een tijd waarin je om mensen te kunnen helpen ook moet nadenken over het zorgen voor jezelf. Zo helpen we een waardevolle toekomst creëren. Dat is wat ons drijft.

We werken in een informele sfeer met korte lijnen. In een organisatie die volop in ontwikkeling is. Zeker nu mantelzorg zo in ontwikkeling is en in de belangstelling staat. Dat vraagt ondernemende collega’s met een zelfstandige werkhouding. Je voelt en neemt verantwoordelijkheid.

We bieden, naast een marktconform salaris, goede arbeidsomstandigheden waarin we flexibel zijn in bijvoorbeeld werktijden. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling onder meer door (interne) coaching, opleidingen en intervisie. Ook ons personeelsbeleid is uiteraard mantelzorgvriendelijk.

Vacatures

Mezzo heeft de volgende vacatures:

Open sollicitaties

Wilt u een open sollicitatie sturen? Mail uw uitgebreide cv en uw motivatie naar personeelszaken@mezzo.nl, afdeling P&O.