Ben jij een adviseur die hart en hoofd weet te combineren? Trek jij je het lot aan van de meer dan 4 miljoen mantelzorgers in Nederland? Wil jij met een zakelijk en betrokken werkwijze bijdragen aan de ondersteuning voor die mantelzorger, zodat die zijn zorgtaken optimaal kan doen?

Mezzo is de landelijke vereniging die professionele ondersteuning biedt voor iedereen die zorgt voor een ander. Dat doen we samen met circa 350 lokale en regionale organisaties voor mantelzorgondersteuning en lokale belangenbehartigers. 

Wij zijn op korte termijn op zoek naar:


Adviseurs (m/v) 24-32 uur


De functie

Als adviseur adviseer je gemeenten en bovengemeentelijke organisaties ten aanzien van het ondersteunen en toerusten van mantelzorgers. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van (betaalde) opdrachten op dit gebied. Van een aantal projecten ben je projectleider. Samen met projectleiders binnen Mezzo initieer- en werk je aan projecten gericht op vernieuwingen in het werkveld.

Op lokaal niveau zorg je voor verbinding en de ontwikkeling van de ondersteuning van mantelzorgers waar mogelijk in samenwerking met onze lidorganisaties. Je verbindt Mezzo-vrijwilligers met de lokale mantelzorgers en organisaties die mantelzorgers ondersteunen. Ook stimuleer je het lokale samenspel met de inzet van Mezzo-vrijwilligers. 

Wat verwachten wij

We zijn op zoek naar een resultaat- en marktgerichte adviseur die kansen signaleert bij gemeenten en andere organisaties en in staat is deze om te zetten in opdrachten. Je blik is naar buiten gericht en je hebt ervaring met acquisitie. Ook ben je in staat om datgene wat lokaal gebeurt te verzamelen en te vertalen naar andere regio’s en projecten van Mezzo. Op deze manier draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. 

Je kan uitstekend een relatienetwerk bouwen en onderhouden. 

In deze functie ben je veel onderweg.

Functie-eisen

Kennis advisering op HBO/WO-denk/werk-niveau.

Kennis van en ervaring met projectmanagement en relatiemanagement.

Kennis van en ervaring met acquisitie.

Proactieve, klantgerichte en ondernemende persoonlijkheid.

Wat bieden wij

Wij bieden een dienstverband (24-32 uur) voor, in eerste instantie, een jaar. De functie is ingeschaald in schaal 9 volgens de CAO Welzijn & Dienstverlening. De ingangsdatum is zsm. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

De standplaats is Bunnik.

Informatie en solliciteren

Als je belangstelling hebt voor deze vacature, kun je je CV en motivatiebrief uiterlijk 22 april as. sturen naar Monique Timmermans via personeelszaken@mezzo.nl. 

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Liesbeth Hoogendijk, directeur tel. 030- 659 22 22