Ben jij de marketeer die inhoudelijk gedreven collega’s meeneemt in marktgericht denken en vind je het leuk om zowel strategisch als uitvoerend te werken, solliciteer dan bij Mezzo als

Marketeer (m/v)

De functie

Mezzo is een kleine, flexibele netwerkorganisatie die de belangen behartigt van mantelzorgers. Voor onze inkomsten zijn wij afhankelijk van de financiering van projecten en de bijdragen van leden en donateurs. Jouw taak is om de diensten en producten van Mezzo zo voor het voetlicht te brengen dat wij opdrachtgevers en leden aan ons binden. Je ontwikkelt het marketingplan en vertaalt dit plan in creatieve multimediale acties, eventueel in samenwerking met commerciële partijen. Je onderzoekt de effectiviteit van de ingezette middelen en optimaliseert de conversie op basis van de bezoekers- en gebruiksdata. Het is een nieuwe functie, daardoor is er veel ruimte voor jouw ideeën en initiatieven.

Onderdeel van deze functie is het ondersteunen van de Mezzo Academie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel klanten en relaties als voor de trainers.

Wat verwachten wij

Je bent een marketeer die graag producten, acties en campagnes bedenkt en samen met jouw collega’s uitvoert. Je houdt van aanpakken en neemt je collega’s mee in het marktgerichte denken. Omdat je ook de Mezzo Academie ondersteunt is het belangrijk dat je bovendien een servicegericht organisatietalent bent.

Verder beschik je over:

  • Een (marketing)opleiding op hbo-niveau, eventueel aangevuld met NIMA A en B
  • Ervaring met (online) marketing, marktonderzoek, dienst- en productontwikkeling

Wat bieden wij

Een pioniersfunctie binnen een kleine, hechte organisatie. Het gaat om een dienstverband van 36 uur. Het salaris bedraagt maximaal € 48.000,- bruto per jaar (schaal 8 van de CAO Welzijn & Dienstverlening bij een volledige werkweek van 36 uur). Ontwikkeling vinden wij belangrijk, het persoonlijke loopbaan- en opleidingsbudget is een van onze best gewaardeerde arbeidsvoorwaarde. In eerste instantie krijg je een contract voor een jaar, dat we bij goed functioneren graag omzetten in een vaste aanstelling. Je gaat werken in Bunnik.

Over Mezzo

Mezzo zet zich in voor iedereen die onbetaald voor een ander zorgt. We zijn een luisterend oor, wijzen mantelzorgers de weg en doen ons uiterste best om hun leven gemakkelijker te maken. We vinden dat hun waardevolle werk gezien en gesteund moet worden en komen op voor hun belangen. Bij de politiek, zorginstellingen, werkgevers, gemeenten en bedrijven.

Informatie en solliciteren

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Frans Brocken, 030-7606049. Als je belangstelling hebt voor deze vacature, stuur dan je cv en motivatiebrief uiterlijk 23 juni as naar Monique Timmermans via personeelszaken@mezzo.nl.