Ben jij een programmaleider die hart en hoofd weet te combineren? Trek jij je het lot aan van de meer dan 4 miljoen mantelzorgers in Nederland? Wil jij met een zakelijk en betrokken werkwijze bijdragen aan de ondersteuning voor die mantelzorger, zodat die zijn zorgtaken optimaal kan doen?

Mezzo is de landelijke vereniging die professionele ondersteuning biedt voor iedereen die zorgt voor een ander. Dat doen we samen met circa 350 lokale en regionale organisaties voor mantelzorgondersteuning en lokale belangenbehartigers.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar:

Programmaleider (m/v) 24 uur

De functie

Als programmaleider ontwikkel je programma’s en projecten en ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke doorontwikkeling van een programma. Op dit moment hebben we een vacature voor het programma ‘vertegenwoordiging mantelzorgers’. Samen met projectleiders en andere collega’s initieer en realiseer je projecten gericht op vernieuwingen in het werkveld. Als programmaleider genereer je middelen voor de uitvoering van de projecten middels acquisitie, fondswerving en het aangaan van samenwerkingsverbanden. Je stuurt je collega’s in projecten functioneel aan. Regelmatig ben je zelf projectleider van meer complexe projecten. Onderdeel van deze functie van programmaleider is het vertalen van de hoofdlijnen van het beleid op landelijk en gemeentelijk niveau.

De programmaleider is verantwoordelijk voor acquisitie van betaalde opdrachten en projecten bij onder meer gemeenten, fondsen en zorgaanbieders waarmee je het werkveld van Mezzo inhoudelijk verbreedt en versterkt. Je zorgt voor externe zichtbaarheid van je programma.

Wat verwachten wij

We zijn op zoek naar een resultaat- en marktgerichte programmaleider die de ontwikkelingen op het werkveld (markt) bijhoudt en deze ontwikkelingen vertaalt naar (vernieuwende) projecten binnen het programma. Je vindt het leuk om opdrachten binnen je programma te acquireren en kunt een acquisitiedoelstelling realiseren. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe produkten en diensten.
Je bent een uitstekende projectleider die collega’s in projecten kan verbinden en enthousiasmeren en samen met hen de afgesproken resultaten bereikt.

Functie-eisen

  • Kennis projectmanagement op HBO/WO-denk/werk-niveau
  • Kennis van en ervaring met programma-ontwikkeling en relatiemanagement
  • Kennis van en ervaring met acquisitie
  • Proactieve, klantgerichte en ondernemende persoonlijkheid

Wat bieden wij

Wij bieden een dienstverband (24 uur) voor, in eerste instantie, een jaar. De functie is ingeschaald in schaal 10 volgens de CAO Welzijn & Dienstverlening. De ingangsdatum is zsm. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. De standplaats is Bunnik.

Informatie en solliciteren

Als je belangstelling hebt voor deze vacature, kun je je CV en motivatiebrief uiterlijk 17 juni as. sturen naar Monique Timmermans via personeelszaken@mezzo.nl.
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Tieme Leenders, manager tel. 030- 7606046.