Help jij graag mantelzorgers en andere belanghebbenden met vragen over het overdragen van de zorg, wonen en financiën? Wil je meer weten over mantelzorg, mantelzorgondersteuning en de wet- en regelgeving waar mantelzorgers mee te maken krijgen? Dan is deze uitdaging misschien wat voor jou!

Mantelzorg staat volop in the picture. De Mezzo Mantelzorglijn geeft informatie en advies op het gebied van mantelzorg en krijgt jaarlijks duizenden vragen van mantelzorgers en anderen die te maken hebben met mantelzorg. Voor de Mezzo Mantelzorglijn zijn wij op zoek naar een:


Stagiair Mezzo Mantelzorglijn    

Stageomschrijving

Jij beantwoordt samen met collega’s van de Mantelzorglijn vragen van mantelzorgers en andere belangstellenden. De vragen komen binnen via de telefoon, per mail en via de community op de Mezzo-website. Je verzamelt informatie en op basis hiervan kun jij trends signaleren. Zo weten wij waar mantelzorgers behoefte aan hebben en kunnen wij producten en diensten ontwikkelen om hen, en de organisaties die bij mantelzorg betrokken zijn, te informeren en te ondersteunen.

Voor deze stage zoeken wij een enthousiaste HBO-student(e) maatschappelijk werk, of sociaal juridische dienstverlening. Je vindt het leuk om je te verdiepen in de wet- en regelgeving en weet gemakkelijk informatie te vinden. Je bent creatief en beschikt over goede spreek- en schrijfvaardigheden.

Wij bieden

- Een leerzame en interessante stage bij dé vereniging voor Mantelzorgers in Nederland
- Veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief.
- Goede en professionele begeleiding
- Een leuk team met enthousiaste collega’s  in een dynamische omgeving
- Een passende stagevergoeding.


Over Mezzo

Mezzo zet zich in voor iedereen die onbetaald voor een ander zorgt. We wijzen mantelzorgers de weg, zijn een luisterend oor en doen ons uiterste best om hun leven gemakkelijker te maken. We vinden dat hun waardevolle werk gezien en gesteund moet worden en komen op voor hun belangen, bij de politiek, zorginstellingen, werkgevers, gemeenten en bedrijven.

Interesse?

Heb je vragen over deze stageplek neem dan contact op met Irene Sluis (medewerker telefonisch consult) via de Mezzo Mantelzorglijn: 0900-202496
Bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag.

Wil jij je stage bij Mezzo doen?

Mail een korte motivatie en CV  naar Monique Timmermans: personeelszaken@mezzo.nl