Mezzo zet zich met hart en hoofd in voor die personen die zorgen voor een ander. Dit wordt ook wel mantelzorg genoemd. Wil jij ons helpen om onze doelen te behalen? Dat kan! We zijn op zoek naar enkele 

Vrijwilligers Mantelzorglijn

Wat ga je doen

Bij de Mezzo Mantelzorglijn help je mantelzorgers via e-mail en telefonisch met vragen over hoe en waar ze hulp kunnen aanvragen, vertel je welke regelingen er zijn voor mantelzorgers en geef je bijvoorbeeld advies hoe mantelzorg met werk te combineren.

Wij bieden

Mezzo heeft een prettige werkomgeving op enkele minuten lopen van station Bunnik. Als vrijwilliger krijg je professionele begeleiding, trainingen en workshops, actuele informatie over mantelzorg, reiskostenvergoeding en een gratis lidmaatschap van Mezzo.  

We zoeken

Vrijwilligers die tenminste een jaar lang één werkdag (of meerdere dagen) per week bij ons komen werken. Daarnaast ben je eens per twee maanden beschikbaar op dinsdag van 10 tot 12 uur voor een bijeenkomst met de afdeling. Je woont op maximaal een half uur reizen van Bunnik, hebt hart voor de informele zorg en je vindt het belangrijk dat mantelzorgers een helpende hand geboden wordt.

Meer informatie

Heb je interesse in ontwikkelingen rondom mantelzorg en (enige) kennis over relevante wetten en regels? Ben je sociaal en invoelend? Neem dan voor meer informatie en een kennismakingsgesprek contact op met Michèle van Vuuren, coördinator vrijwillige inzet via m.vanvuuren@mezzo.nl of 030-7606037 of Irene Sluis, medewerker Mantelzorglijn via 0900 20 20 496. Of vul het aanmeldformulier in, dan nemen we contact op met jou.