Doe mee met Mezzo

Het belang van mantelzorgers wordt steeds groter. Voor nu en in de toekomst willen wij het mogelijk maken dat mensen op hun eigen manier voor hun naasten kunnen zorgen. Lees hier hoe u mee kunt doen!

Word lid van dé mantelzorgvereniging

Mezzo komt op voor de belangen van mantelzorgers. Zodat iedereen kan zorgen op een manier die bij hem of haar past. Daar hebben we een grote achterban voor nodig. Word daarom nu lid voor € 23,00 per jaar en profiteer direct van de voordelen.

Ik wil lid worden

Geef om mantelzorg

1 op de 5 mensen is mantelzorger. Mezzo is er om mantelzorgers te ondersteunen, bijvoorbeeld via de Mezzo Mantelzorglijn. En daar is geld voor nodig. Geeft u voor mantelzorg? U kunt eenvoudig online doneren, eenmalig of periodiek.

Ik word donateur

Word vrijwilliger!

Wilt u zich als vrijwilliger inzetten voor een betere positie van mantelzorgers? Dat kan op vele manieren, bijvoorbeeld als voorlichter, mantelzorgmaatje, ondersteuner bij congressen of blogger. Meld u zich aan als vrijwilliger?

Ik word vrijwilliger
Ik vind het fantastisch om lotgenoten en professionals te helpen met mijn persoonlijke verhaal! Pieter de Boer - voorlichter

Uitgelicht

Doe mee aan het Nationaal Mantelzorgpanel

Bent u mantelzorger en wilt u uw mening delen over onderwerpen die u aangaan? Doe dan mee met het Nationaal Mantelzorgpanel. Zo kunnen wij uw belangen nog beter behartigen.

Nationaal Mantelzorgpanel

Like ons op Facebook

Kent u onze Facebookpagina Mezzo Mantelzorg al? Op deze pagina plaatsen we nieuws, tips en leuke wetenswaardigheden voor mantelzorgers. Ook kunt u als mantelzorger hier andere mantelzorgers ontmoeten, vragen beantwoorden en ervaringen delen.

Like onze pagina

Nieuwsbrief Actueel

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over mantelzorg? Meld u aan voor de nieuwsbrief Actueel, vol tips, nieuws en voordeel.

Meld u aan