Doe mee met Mezzo

Het belang van mantelzorgers wordt steeds groter. Voor nu en in de toekomst willen wij het mogelijk maken dat mensen op hun eigen manier voor hun naasten kunnen zorgen. Lees hier hoe u mee kunt doen!

Word lid van dé mantelzorgvereniging

Mezzo gelooft in de kracht van het helpen en zorgen voor elkaar. Al tientallen jaren zetten wij ons in om mantelzorgers te ondersteunen en ontlasten.Word lid van Mezzo. Terwijl u zorgt voor een ander, zorgt Mezzo voor u! U geniet van de vele voordelen van het lidmaatschap voor: € 23,00 per jaar

Ik wil lid worden

Geef om mantelzorg

1 op de 5 mensen is mantelzorger. Mezzo is er om mantelzorgers te ondersteunen, bijvoorbeeld via de Mezzo Mantelzorglijn. En daar is geld voor nodig. Geeft u voor mantelzorg? U kunt eenvoudig online doneren, eenmalig of periodiek.

Ik word donateur

Word vrijwilliger!

Wilt u zich als vrijwilliger inzetten voor een betere positie van mantelzorgers? Dat kan op vele manieren, bijvoorbeeld als voorlichter, mantelzorgmaatje, ondersteuner bij congressen of blogger. Meld u zich aan als vrijwilliger?

Ik word vrijwilliger

Uitgelicht

Doe mee aan het Nationaal Mantelzorgpanel

Bent u mantelzorger en wilt u uw mening delen over onderwerpen die u aangaan? Doe dan mee met het Nationaal Mantelzorgpanel. Zo kunnen wij uw belangen nog beter behartigen.

Nationaal Mantelzorgpanel

Like ons op Facebook

Kent u onze Facebookpagina Mezzo Mantelzorg al? Op deze pagina plaatsen we nieuws, tips en leuke wetenswaardigheden voor mantelzorgers. Ook kunt u als mantelzorger hier andere mantelzorgers ontmoeten, vragen beantwoorden en ervaringen delen.

Like onze pagina

Nieuwsbrief Actueel

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over mantelzorg? Meld u aan voor de nieuwsbrief Actueel, vol tips, nieuws en voordeel.

Meld u aan