U zorgt voor een naaste. Mezzo zorgt voor u!

Als lid van Mezzo heeft u uiteraard een streepje voor! Zo krijgt u speciale en nuttige informatie direct thuis gestuurd, profiteert u van kortingen op producten in onze webshop en staan onze juridische adviseurs voor u klaar. 

Terwijl u zorgt voor een ander, zorgt Mezzo voor u! Met steun advies en een luisterend oor. Word dus nu lid!

U geniet van de vele voordelen van het lidmaatschap voor maar € 23,00 per jaar. Hieronder leest u uitgebreid over deze voordelen. 

Uitgelicht

Informatie en persoonlijk advies

Met al uw vragen over mantelzorg kunt u bij Mezzo terecht. De Mezzo Mantelzorglijn en juridisch adviseurs zijn er voor u. Daarnaast ontvangt u informatie specials en magazine de Mantelzorger.

Informatie en persoonlijk advies

Voordeel op diensten en producten

Als lid van Mezzo krijgt u korting op interessante producten en diensten voor mantelzorgers, zoals het Financieel zakboekje. Of volg gratis Coachfriend Mantelzorg .

Voordeel op diensten en producten

Landelijke en lokale belangenbehartiging

Of het nu gaat om waardering of ondersteuning, Mezzo behartigt uw belangen bij de rijksoverheid en gemeente. Zodat uw stem wordt gehoord.

Belangenbehartiging

Wilt u profiteren van deze voordelen?

Word dan nu lid voor nog geen € 2,00 per maand!

Mezzo is een ondernemende landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die zorgt voor een ander. Als familielid, buur, vriend of ‘gewoon’ uit solidariteit of liefde. Wij zetten ons in voor alle mantelzorgers in Nederland en behartigen hun belangen. Samen met 300 aangesloten organisaties bieden we informatie, advies en steun aan mantelzorgers.

Heeft u vragen over het lidmaatschap? Bel dan met onze ledenservice:  030 - 659 22 23 of mail ledenservice@mezzo.nl. Of kijk op de pagina veelgestelde vragen lidmaatschap.