Mezzo leden profiteren van veel voordelen, zowel persoonlijke voordelen, maar ook vele kortingen en aanbiedingen. Lidmaatschap kost € 23,00 per jaar. En als u nú lid wordt ontvangt u ons online programma Do Something Different helemaal gratis! Word nú lid

Persoonlijke voordelen

  • Bij de Mezzo Mantelzorglijn kunt u terecht met uw vragen of voor een luisterend oor. 0900 - 20 20 496 (€0,10 p/m). Elke werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 16.00 uur.
  • U ontvangt drie keer per jaar het magazine Mantelzorger
  • Juridisch advies bij het schrijven van brieven of bezwaarschriften; de medewerkers van Mezzo kunnen ook bemiddelen bijvoorbeeld tussen een mantelzorger en werkgever of zorgkantoor. Bel: 0900 20 20 496 (€0,10 p/m). Elke werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 16.00 uur.
  • Praktische informatie die u als mantelzorger wilt weten, bieden we u via de website, een magazine, een nieuwsbrief, speciale folders en bijeenkomsten.

Uitgelicht

Do Something Different, zorg beter voor uzelf

Dit online programma helpt u beter voor uzelf te zorgen. U ontvangt kleine opdrachten die u helpen patronen te doorbreken en meer eigen regie te krijgen. Leden van Mezzo krijgen korting.

Do Something Different

Meer in balans met Coachfriend Mantelzorg

Hoe goed kunt u de zorg voor uw naaste combineren met tijd voor uzelf, werk, vrienden en familie? Wilt u meer in balans zijn? Dan is Coachfriend Mantelzorg voor uw interessant. Gratis voor leden.

Coachfriend Mantelzorg

Profiteer van een lage zorgpremie

U profiteert als mantelzorger van een aantrekkelijke lage zorgpremie bij Menzis. In de aanvullende pakketten 2 en 3 krijgt u vergoeding voor mantelzorgarrangementen, vervangende zorg en mantelzorgcursussen.

Lees meer over dit aanbod

Uitgelicht

De Mantelzorg reis- en annuleringsverzekering

Exclusief voor Mezzo-leden: vakantieverzekeringen afgestemd op de behoeften van de mantelzorger! Heerlijk vakantie. Er even tussenuit. Juist voor u als mantelzorger is dat belangrijk. Met de Mantelzorg Reis- en Annuleringsverzekering kunt u met een gerust hart op vakantie!

Lees meer over deze verzekering

Mezzo Pechhulp

Mezzo Pechhulp helpt u bij autopech snel weer op de weg. De pechhulp is speciaal afgestemd op de behoeften van mantelzorgers. Zo biedt Mezzo Pechhulp als enige in Nederland vervangend vervoer voor rolstoelauto's en rolstoelbussen. Als Mezzo lid krijgt u 10% korting.

Lees meer over Mezzo Pechhulp

Korting op een mobiel alarm: Wuzzi Alert

Zorgt u voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende naaste, vriend of buur? En hebben u en uw naaste behoefte aan extra veiligheid en zekerheid? Dan is Wuzzi Alert iets voor u.

Lees meer over Wuzzi Alert

Uitgelicht

Huur een rolstoelauto en geniet van uw Rolstoelauto verhuurvrijheid

Kan degene voor wie u zorgt niet zonder rolstoel of scootmobiel? Een bezoek aan familie of vrienden is dan vaak een hele toer. Of het komt er gewoon niet van. Met Mezzo rolstoelautohuur kan dat veranderen. U krijgt € 15,00 korting.

Lees meer over Mezzo rolstoelautoverhuur

ePGB voor een zorgeloze pgb-administratie

Houdt u de persoonsgebonden budget (pgb) administratie bij? En vindt u dat een hele klus? Dan is ePGB misschien iets voor u. Met ePGB houdt u eenvoudig online de pgb-administratie bij. Leden van Mezzo krijgen 10% korting.

Lees meer over ePGB