logo coachfriend mantelzorg

Hoe goed kunt u de zorg voor uw naaste combineren met tijd voor uzelf, werk, vrienden en familie? Gedachten, gevoelens en invloeden vanuit uw omgeving kunnen u hierin soms belemmeren. Wilt u zorgen dat dit meer in balans is? Dan is Coachfriend Mantelzorg voor u interessant. 


Mantelzorg in balans

Coachfriend Mantelzorg is een online coachprogramma van tien weken. U werkt aan uw persoonlijke ontwikkeling en veerkracht door het doen van opdrachten. Dit kan eenvoudig thuis van achter uw computer. Een online coach van Mezzo helpt u daarbij. 

Coachfriend Mantelzorg is een samenwerking tussen Mezzo en Coachfriend en is speciaal ontwikkeld voor mantelzorgers. Het uitgangspunt is dat u nieuwe vaardigheden en gedrag vooral leert door te doen. De oefeningen vragen u dan ook om in actie te komen. En om daarna te kijken naar uw ervaringen. Het gaat hierbij niet om goed of fout, het is geen examen. Het gaat er om dat u (soms letterlijk) in beweging komt en stappen buiten uw comfortzone zet. We bieden u met het ontwikkeltraject waardevolle inzichten en ervaringen. 

Coachfriend Mantelzorg vergroot uw mentale veerkracht. U bent mentaal veerkrachtig als u de gedachten die de hele dag door uw hoofd gaan, kunt accepteren zoals ze zijn. Mentale veerkracht stelt u in staat zinvol en effectief gedrag te vertonen én vol te houden. Om in uw eigen kracht te blijven, ondanks de ‘tegenstand’ die u soms ervaart vanuit uw eigen binnenwereld (uw gedachten en gevoelens) of vanuit de buitenwereld (uw omgeving). Om uw mantelzorgtaken in balans te brengen met andere zaken die voor u belangrijk zijn en de kans op overbelasting te verkleinen.  

Enthousiast? Ga gelijk aan de slag met Coachfriend Mantelzorg

Coachvragen

Met Coachfriend Mantelzorg gaat u met uw eigen coachvraag aan de slag. Dit kunnen vragen zijn over het vinden van balans tussen zorgtaken en werk / sociaal leven, maar ook om te leren om gaan met afwijzing. 

Bijvoorbeeld, Ik wil:

  • meer balans zorgtaken, werk en sociaal leven
  • mijn grenzen beter bewaken
  • leren de zorg los te laten
  • inzicht krijgen in wat ik eigenlijk wil en hoe ik dat kan doen
  • meer ontspannen en onbevangen in het leven staan
  • anders omgaan met mijn angst voor afwijzing
  • minder piekeren, rust in mijn hoofd
  • minder blokkeren als ik iets wil doen dat ik spannend vind
  • zelfverzekerder zijn

Hoe werkt het?

Coachfriend Mantelzorg is gratis voor leden van Mezzo. Na aanmelding ontvangt u het werkboek en kunt u direct aan de slag. Daarnaast krijgt u een mail van de coach die u gedurende 10 weken gaat begeleiden. U bepaalt zelf wanneer u aan Coachfriend Mantelzorg werkt. Gemiddeld zet u elke week een stap. Elke stap bevat oefeningen, aangevuld met informatie en video's. U voert de oefeningen uit, beantwoordt de vragen uit het werkboek en verstuurt het resultaat naar uw persoonlijke coach. U kunt uw vragen per email naar uw coach sturen of om hulp vragen als u vastloopt. Alles wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Er worden absoluut geen gegevens verstrekt aan derden. Alle gegevens en informatie blijven te allen tijde vertrouwelijk tussen u en uw coach.

Bestel Coachfriend Mantelzorg

Wil u uw mentale veerkracht vergroten? Bestel dan nu Coachfriend Mantelzorg in de webwinkel (gratis voor leden).

Meer weten?

Rianne Hanning Programmaleider 030-7606052