Als lid van Mezzo geniet u van kortingen op de volgende diensten en producten:

Uitgelicht

Financieel zakboekje 2018

Als je voor iemand zorgt dan heeft dat vaak financiële gevolgen. Allerlei regelingen beïnvloeden je financiële situatie. Dit boekje wijst je de weg! Als lid ontvang je één boekje t.w.v. € 6,49 gratis bij je lidmaatschap.

Bestel het boekje

Korting op de maaltijden van apetito

Heb je een keer geen zin om te koken, bestel dan nu met korting je maaltijd bij apetito. Leden van Mezzo krijgen 10 % korting. apetito bezorgt de maaltijd aan huis.

Maaltijden van apetito

ePGB voor een zorgeloze pgb-administratie

Houd je de persoonsgebonden budget (pgb) administratie bij? En vind je dat een hele klus? Dan is ePGB misschien iets voor jou. Met ePGB houd je eenvoudig online de pgb-administratie bij. Leden van Mezzo krijgen 10% korting.

ePGB

Uitgelicht

Meer in balans met Coachfriend Mantelzorg

Hoe goed kun je de zorg voor je naaste combineren met tijd voor jezelf, werk, vrienden en familie? Wil je meer in balans zijn? Dan is Coachfriend Mantelzorg voor jou interessant. Gratis voor leden.

Coachfriend Mantelzorg

De Mantelzorg reis- en annuleringsverzekering

Exclusief voor Mezzo-leden: vakantieverzekeringen afgestemd op de behoeften van de mantelzorger! Heerlijk vakantie. Er even tussenuit. Juist voor jou als mantelzorger is dat belangrijk. Met de Mantelzorg Reis- en Annuleringsverzekering kun je met een gerust hart op vakantie!

Reis- en annuleringsverzekering

Profiteer van een lage zorgpremie

Je profiteert als mantelzorger van een aantrekkelijke lage zorgpremie bij Menzis. In de aanvullende pakketten 2 en 3 krijg je vergoeding voor mantelzorgarrangementen, vervangende zorg en mantelzorgcursussen.

Lage zorgpremie