Als lid van Mezzo geniet u van kortingen op de volgende diensten en producten:

Uitgelicht

Financieel zakboekje 2018

Als u voor iemand zorgt dan heeft dat vaak financiële gevolgen. Allerlei regelingen beïnvloeden uw financiële situatie. Dit boekje wijst u de weg!

Bestel het boekje

ePGB voor een zorgeloze pgb-administratie

Houdt u de persoonsgebonden budget (pgb) administratie bij? En vindt u dat een hele klus? Dan is ePGB misschien iets voor u. Met ePGB houdt u eenvoudig online de pgb-administratie bij. Leden van Mezzo krijgen 10% korting.

ePGB

Profiteer van een lage zorgpremie

U profiteert als mantelzorger van een aantrekkelijke lage zorgpremie bij Menzis. In de aanvullende pakketten 2 en 3 krijgt u vergoeding voor mantelzorgarrangementen, vervangende zorg en mantelzorgcursussen.

Lage zorgpremie

Uitgelicht

Meer in balans met Coachfriend Mantelzorg

Hoe goed kunt u de zorg voor uw naaste combineren met tijd voor uzelf, werk, vrienden en familie? Wilt u meer in balans zijn? Dan is Coachfriend Mantelzorg voor uw interessant. Gratis voor leden.

Coachfriend Mantelzorg

Mezzo Arrangement Parkhotel Bad Arcen

Speciaal voor u! Mezzo Arrangement in Parkhotel Arcen. Op adem komen, even de boel de boel laten. Als mantelzorger heeft u dat af en toe echt nodig. Parkhotel Bad Arcen en Mezzo hebben daarom een heerlijk ontspannend arrangement samengesteld.

Parkhotel Bad Arcen

De Mantelzorg reis- en annuleringsverzekering

Exclusief voor Mezzo-leden: vakantieverzekeringen afgestemd op de behoeften van de mantelzorger! Heerlijk vakantie. Er even tussenuit. Juist voor u als mantelzorger is dat belangrijk. Met de Mantelzorg Reis- en Annuleringsverzekering kunt u met een gerust hart op vakantie!

Reis- en annuleringsverzekering