Mezzo heeft samen met Allianz Global Assistance een Reis- en Annuleringsverzekering samengesteld, speciaal voor mantelzorgers. Met deze verzekering heeft u nergens omkijken meer naar als u uw vakantie moet annuleren omdat de persoon voor wie u zorgt toch niet de zorg kan krijgen die u van te voren had georganiseerd. Maar ook als de zorg wegvalt als u al op reis bent, dan helpt Allianz u om naar huis te komen. Uiteraard krijgt u de kosten vergoed. U komt dus nooit voor financiƫle verrassingen te staan.

Annuleren als zorg wegvalt.

Mantelzorgers moeten meestal veel regelen voordat zij op vakantie kunnen. De zorg moet namelijk overgenomen worden door iemand anders. Dan is er niets vervelender dan dat u hoort dat de zorginstelling waar de persoon voor wie u zorgt tijdelijk zou verblijven onverwachts geen plek meer heeft. Of dat de zorgprofessional die de zorg zou overnemen, dit door omstandigheden niet meer kan doen.  Maar met de Mantelzorg Annuleringsverzekering kunt u uw vakantie in dat geval kosteloos annuleren. 

Ook terugreizen als de zorg wegvalt.

Naast de Annuleringsverzekering, kunt u ook de Mantelzorg Reisverzekering afsluiten. Als de zorg onverwachts niet meer verleend worden, dan wordt de terugreis naar huis voor u en uw gezin geregeld. Daarnaast krijgt u de volledige reissom vergoed. Ook bent u goed verzekerd als u te maken krijgt met ziekte, ongeval of diefstal tijdens uw vakantie. U kunt in geval van nood altijd een beroep doen op de Allianz Global Assistance alarmcentrale. U krijgt direct hulp in het Nederlands. Waar u ook bent. Dat is een prettig idee.

Alle voordelen op een rij:

  • Exclusief voor Mezzo-leden. Afgestemd op de behoeften van de mantelzorger.
  • Annuleren of afbreken van de vakantie als de vervangende zorgverlener door ziekte, ongeval of overlijden van zichzelf of zijn familie in de 1e of 2e graad de zorg niet meer kan verlenen.
  • De vervangende zorgverlener wijst u zelf aan, dit hoeft geen familie in de 1e of 2e graad te zijn. Dit maakt deze verzekering zo speciaal voor mantelzorgers.
  • Annuleren of afbreken van de vakantie als de zorginstelling de zorg niet meer kan verlenen.
  • De volledige reissom wordt vergoed als u de reis moet afbreken.
  • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, reisbagage en ongevallen op reis.

Sluit de Mantelzorg Reis- en Annuleringsverzekering af. Dan gaat u altijd met een gerust gevoel op vakantie!

Lees meer over de Mantelzorg Annuleringsverzekering en de Mantelzorg Reisverzekering.

Heeft u vragen over de verzekeringen, neem dan contact op  met Allianz Global Assistance via 020-561 87 11.