Uw mobiele personenalarm met Wuzzi Alert

Met Wuzzi Alert bent u altijd en overal veilig, zowel binnen als buiten, zonder installatie en direct klaar voor gebruik. Met 1 druk op de knop staat u in contact met of uw sociale contactpersonen (die 1-voor-1 gebeld worden) of de centralist van onze alarmcentrale. Hierbij is de positie bekend en kunt u op afstand met elkaar praten.

Ook wordt Wuzzi Alert veel ingezet om de gebruiker alle vrijheid te geven en toch vindbaar te zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen met dementie, gehandicapten en kinderen.

Met het instellen van een veilige zone (om de buurt, wijk, dorp, vaste wandel- en fietsroutes) wordt er ook automatisch gealarmeerd als deze zone wordt verlaten.

De complete dienstverlening is bijzonder eenvoudig voor iedereen, makkelijk in te stellen en te beheren via Mijn Wuzzi.

Mijn voordeel
Als Mezzo lid ontvangt u € 20,- korting op de aanschaf van het Wuzzi Alert Startpakket. Van € 98 voor € 78. Als u als Mezzo-lid dit apparaatje ‘live’ wil zien of voelen kunt u terecht bij alle winkels van Vegro in Nederland.

Welke kosten komen hier nog bij?

  • eenmalig € 25,- activatie en verzendkosten
  • maandelijkse invulling van de alarmering - afhankelijk van de keuze voor welk soort netwerk u wilt activeren kost dit u € 8,95 voor uw eigen sociale invulling of € 13,95 voor een invulling via professionele hulpverleners.
  • per alarm komt er 18 cent per minuut bij

Meer informatie of bestellen?
Kijk dan op www.wuzzialert.com/mezzo of voor uw directe bestelling gaat u naar www.mijnwuzzi.nl/ftb/mezzo. Ook kunt u alles nog nalezen in deze folder.