Bent u mantelzorger en wilt u uw mening delen over onderwerpen die u aangaan? Doe dan mee met het Nationaal Mantelzorgpanel. Zo kunnen wij uw belangen nog beter behartigen.

Wat houdt het in?

Met het Nationaal Mantelzorgpanel peilt Mezzo de meningen van mantelzorgers over actuele onderwerpen die met mantelzorg te maken hebben. Dat doen we via online enquêtes met meerkeuzevragen. Die enquêtes gaan bijvoorbeeld over financiën, ervaringen met hulpverlening of politieke ontwikkelingen.

Voor wie is het?

Alle mantelzorgers en ex-mantelzorgers kunnen meedoen aan het Nationaal Mantelzorgpanel. Het maakt niet uit of u wel of geen lid bent van Mezzo. Elke mening telt!

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u zich inschrijft bij het Nationaal Mantelzorgpanel, ontvangt u een aantal keer per jaar een uitnodiging om een online enquête in te vullen. Dat kost u ongeveer vijf tot tien minuten.

Waarom zou u meedoen?

Door de reacties van u en andere mantelzorgers krijgen wij snel een beeld van mogelijke knelpunten of problemen. En van de behoeften die u als mantelzorger heeft. Dat helpt ons om:

  • uw belangen beter te behartigen
  • uw belangen beter onder de aandacht te brengen in de media
  • onze producten en diensten voor u te verbeteren

Kortom: met uw mening kan Mezzo veel bereiken!

Resultaten

Heeft u aan een enquête meegedaan, dan brengen we u per e-mail op de hoogte van de resultaten. Hier vindt u de resultaten van vorige enquêtes.

Doet u mee?

Inloggen

Uitschrijven

Mantelzorgen?.... Nee hoor, gewoon Liefde!

Martha Wieling Het verhaal van Martha Wieling