Het Nationaal Mantelzorgpanel is een initiatief van Mezzo, de landelijke vereniging voor iedereen die zorgt voor een naaste.

Bij Mezzo kunt u terecht met al uw vragen over mantelzorg. En ook voor steun en advies om overbelasting te voorkomen. Maar we willen ook uw stem horen. Want Mezzo komt op voor uw belangen. We willen weten waar u als mantelzorger tegen aan loopt.

Wat doe ik als panellid?

U bent mantelzorger en voelt zich betrokken bij de zorg voor uw naaste. Maar u wilt ook meedenken over hoe mantelzorg en zorg beter kan. Daarom doet u mee aan online onderzoek over mantelzorg.

Invullen vragenlijsten

U ontvangt een uitnodiging voor het onderzoek via een e-mail. Dit zal maximaal 6 tot 8 keer per jaar zijn.

Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 5 tot maximaal 10 minuten tijd. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt. We behandelen uw gegevens strikt vertrouwelijk.

U bent geheel vrij om deel te nemen. Er is geen enkele verplichting. En u kunt zich op elk moment weer uitschrijven.

Privacy

Uw gegevens (zoals uw e-mailadres) worden uitsluitend gebruikt om u uit te nodigen voor een onderzoek, en om u over resultaten van een onderzoek te berichten. Uw gegevens geven wij niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor verkoopdoeleinden. De antwoorden die u geeft tijdens het onderzoek blijven altijd anoniem. Zie ook onze Privacy verklaring.

Daarom het Mantelzorgpanel

  • praat mee over mantelzorg en de zorg in uw regio
  • blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en resultaten
  • draag bij aan het verbeteren van onze diensten voor mantelzorgers

Doe mee aan het Nationaal Mantelzorgpanel. Laat ons weten wat er nodig is!

Direct inschrijven


Ga terug naar Nationaal Mantelzorgpanel