Mezzo en Menzis vinden het beiden belangrijk dat mantelzorgers en vrijwilligers meer aandacht krijgen. Daarom werken beide organisaties sinds 2009 samen. Daarnaast hebben Mezzo en Menzis afspraken gemaakt over voordelen voor u als mantelzorger:

  • U profiteert als mantelzorger van 5% korting op de Basisverzekering en 7% korting op de aanvullende en tandartsverzekeringen (muv Menzis BudgetBewust).
  • In de aanvullende pakketten 2 en 3 krijgt u vergoeding voor mantelzorgersarrangementen, vervangende mantelzorg en mantelzorgcursussen.

Maar we doen meer. Want, als er iets in de zorg belangrijk is, dan is het wel aandacht. Geen zorgverzekeraar begrijpt dat beter dan Menzis.

  • Daarom is iedereen welkom. Zonder medische selectie.
  • Daarom kunt u met al uw vragen over zorg terecht bij de Zorgadviseur.
  • Daarom kunt u met het SamenGezond-programma sparen voor leuke cadeaus en hoge kortingen.
  • Daarom zijn we een ledenorganisatie zonder winstoogmerk.

Vraag uw verzekering aan

Kijk voor alle voordelen op www.menzis.nl/mezzo. Of bel de Menzis OverstapCoach via 088 - 222 49 00. Als wij uw aanvraag vóór 1 januari 2016 ontvangen, zeggen wij uw huidige verzekering voor u op.

Seniorenservice: hulplijn voor ouderen

Wanneer u ouder wordt en zorg of hulp nodig heeft, dan is het niet altijd duidelijk waar u moet zijn. De regels rondom hulpmiddelen, thuiszorg en speciaal vervoer zijn vaak ingewikkeld. Er zijn meestal meerdere instanties bij betrokken. Maar bij welke instantie moet u aankloppen wanneer u een specifieke vraag heeft? Al uw vragen zoekt Menzis voor u uit. Daarnaast zorgen we ervoor dat u één vast contactpersoon heeft. Zo helpt de Menzis Seniorenservice u graag op weg. Kijk voor meer informatie op www.menzis.nl/zorgadvies

SamenGezond, uw beloning voor een gezonde leefstijl

Gezond gedrag en bewust leven mag worden beloond vindt Menzis. Bent u mantelzorger? Eet u gezond? Sport of beweegt u regelmatig? Met het spaarprogramma SamenGezond wordt u beloond voor uw gezonde leefstijl. En iedereen kan meedoen; jong en oud, ziek en gezond. Sparen gaat erg gemakkelijk en snel. Met de punten die u spaart kunt u in de webshop kiezen voor leuke uitjes en producten. Ook kunt u sparen voor korting op uw aanvullende verzekering. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.menzis.nl/samengezond.