Mezzo en Menzis vinden het beiden belangrijk dat mantelzorgers en vrijwilligers meer aandacht krijgen. Daarom werken we sinds 2009 samen. Daarnaast hebben Mezzo en Menzis afspraken gemaakt over voordelen voor u als mantelzorger. U profiteert als mantelzorger van: 

  • 5% korting op de Basisverzekering (m.u.v. Menzis Basis Voordelig)
  • 7% korting op de aanvullende (tandarts)verzekeringen (m.u.v. Menzis Basis Voordelig). 
  • Extra vergoedingen in de aanvullende pakketten ExtraVerzorgd 2 en ExtraVerzorgd 3 voor mantelzorgersarrangementen, vervangende mantelzorg en mantelzorgcursussen. 

Maar we doen meer. Want, als er iets in de zorg belangrijk is, dan is het wel aandacht. Geen zorgverzekeraar begrijpt dat beter dan Menzis. 

  • Menzis is een coöperatie, heeft geen winstoogmerk en geen aandeelhouders.
  • Met het spaarprogramma SamenGezond stimuleert Menzis een gezonde leefstijl.
  • U kunt in heel 2017 in elk ziekenhuis terecht en kiest zelf uw huisarts en tandarts.
  • Bij Menzis heeft u al een aanvullende verzekering vanaf € 6,95 (exclusief collectiviteitskorting).

Vraag uw verzekering aan

Kijk voor alle voordelen op menzis.nl/mezzo. Of bel de Menzis OverstapCoach via 088 - 222 49 00. Als wij uw aanvraag vóór 1 januari 2017 ontvangen, zeggen wij uw huidige verzekering voor u op. 

Mantelzorgservice

Als mantelzorger wilt u goed voor de ander zorgen. Dat kan soms best ingewikkeld zijn. Wat voor regelingen zijn er? Hoe houdt u uw administratie op orde? Hoe combineert u werk met uw mantelzorgtaken en zijn er vergoedingen waar u als mantelzorger gebruik van kunt maken? Antwoord op deze vragen en hulp bij andere praktische zaken, krijgt u van de Menzis Zorgadviseur. Kijk voor meer informatie op menzis.nl/mantelzorg.

SamenGezond, uw beloning voor een gezonde leefstijl

Gezond gedrag en bewust leven mag worden beloond vindt Menzis. Bent u mantelzorger? Eet u gezond? Sport of beweegt u regelmatig? Met het spaarprogramma SamenGezond wordt u beloond voor uw gezonde leefstijl. En iedereen kan meedoen; jong en oud, ziek en gezond. Sparen gaat erg gemakkelijk en snel. Met de punten die u spaart kunt u in de webshop kiezen voor leuke uitjes en producten. Ook kunt u sparen voor korting op uw aanvullende verzekering. Kijk voor meer informatie en aanmelding op samengezond.nl