Speciaal voor lokale en regionale belangenbehartigers mantelzorg, Wmo-/participatieraadsleden en mantelzorgers die actief zijn in een patiëntenorganisatie heeft Mezzo een gratis online cursus ontwikkeld.

Scholing als het u uitkomt

Met ingang van 2015 zijn meer verantwoordelijkheden met betrekking tot de zorg bij gemeenten komen te liggen. Iedere gemeente is weer anders. Dit betekent voor u nog meer dan voorheen dat u zult moeten reageren en anticiperen op de specifieke thema’s en ontwikkelingen die in uw gemeente spelen. Met de online cursus voor belangenbehartigers mantelzorg kunt u zich scholen op de thema’s die voor u van belang zijn, op het moment dat het u uitkomt.

Basismodule en 4 verdiepende modules

De cursus bestaat uit een basismodule en vier verdiepende modules. In de basismodule leert u wat mantelzorg precies is en wat Mezzo voor u als (toekomstige) belangenbehartiger kan betekenen. De vier verdiepende modules volgen het Mezzo Model Informele Zorg, wat bestaat uit de vier V's: het Vinden, Versterken, Verbinden en Verlichten van mantelzorgers.

Demo en aanmelden

Nieuwsgierig en benieuwd of deze online cursus iets voor u is? Bekijk de demo.

Als u zich aanmeldt voor de online cursus, ontvangt u zo spoedig mogelijk per e-mail de inloggegevens waarmee u de cursus kunt starten.

Ga naar het aanmeldformulier