U heeft als professional direct of indirect te maken met mantelzorgers en zorgvrijwilligers. Of u nu werkt bij een organisatie voor mantelzorgondersteuning of vrijwilligerszorg, een gemeente of een (thuis)zorginstelling. Mantelzorgers worden door de veranderingen in de zorg steeds belangrijker. Daarom is het goed dat u met hen samenwerkt en waar nodig ondersteuning biedt. Mezzo helpt u daar graag bij, met informatie en advies op maat. Neem contact op met een van onze adviseurs of bekijk de praktische hulpmiddelen, informatie en advies op deze pagina.

Direct naar:

Voor gemeenten, Voor ziekenhuizen, Voor huisartsen, Voor zorgprofessionals, Voor zorgorganisaties

Uitgelicht

Advies op maat

Neem vrijblijvend contact op

Mezzo Academie

Ga naar de trainingen

Voordelen lidmaatschap

Lees er alles over

Uitgelicht

Mantelzorg thema's

Wilt u weten hoe u mantelzorgers kunt ondersteunen? Of bent u op zoek naar cijfers, wet- en regelgeving of de definitie van mantelzorg? Deze informatie en meer vindt u onder thema's

Ga naar de thema's

Vind, versterk, verbind en verlicht mantelzorgers

Hoe kunt u als gemeente of zorgprofessional mantelzorgers ondersteunen, zodat zij op eigen wijze voor hun naasten kunnen zorgen? Het Mezzo Model biedt u hierover informatie en advies, afgestemd op uw rol.

Ga naar het Mezzo Model

Laat een mantelzorger het verhaal vertellen

Een persoonlijk verhaal maakt veel meer indruk, dan definities en cijfers. Dus organiseert u een bijeenkomst voor een gemeente, zorginstelling, studenten van een zorgopleiding of werkgever? Schakel dan een voorlichter in om het thema mantelzorg een gezicht te geven.

Lees meer over de Mezzo Selectie

‘Laat het verhaal vertellen door iemand die de situatie heeft meegemaakt’

Esther Poelsma lees het verhaal van Esther Poelsma