Met elkaar hebben we de belangrijke taak om mantelzorgers te herkennen en erkennen. Ruim twintig jaar geleden heeft Mezzo daarom het initiatief genomen voor de Dag van de Mantelzorg, inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend event op 10 november.

Overal in het land worden activiteiten georganiseerd en ontvangen mantelzorgers (in welke vorm dan ook) een waardering. Als landelijke organisatie ondersteunt Mezzo graag lokale initiatieven.

Promotiemateriaal

Mezzo heeft diverse promotiemateriaal ontwikkeld waarmee we samen, lokaal en landelijk, de Dag van de Mantelzorg herkenbaarder willen maken.

  • Een algemeen beeldmerk Dag van de Mantelzorg.
  • Een landelijke website dagvandemantelzorg.nl. Een website waarbij je onder andere je eigen evenement een plek kunt geven en promoten. De website is binnenkort online!
  • Een compleet pakket met promotiematerialen, welke je ieder jaar kunt inzetten en die je gewoon in de webshop van Mezzo kunt bestellen. Perfect om je evenement te versieren of om de Dag van de Mantelzorg in jouw gemeente onder de aandacht te brengen!
  • Drukwerk op maat, dus met je eigen tekst en/of logo voor optimale lokale herkenbaarheid.

Geef de Dag van de Mantelzorg een gezicht! Hoe meer organisaties meedoen, hoe voordeliger en interessanter we de materialen kunnen aanbieden.

Laat je inspireren

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Nieuwsbrief Dag van de Mantelzorg

Meer informatie en ondersteunend materiaal