Door het aanbieden van een collectief lidmaatschap van Mezzo aan de mantelzorgers in je gemeente, laat je zien dat je gemeente de mantelzorger erkent en ondersteunt. Het individuele lidmaatschap van Mezzo kost € 23,- per jaar. Sluit je een collectief lidmaatschap af voor de mantelzorgers, dan krijgen zij automatisch alle belangrijke informatie die zij als mantelzorger nodig hebben en profiteren bovendien van alle voordelen die Mezzo hen biedt.

Het collectief lidmaatschap kan onderdeel zijn van de mantelzorgwaardering.

Hoe werkt een collectief lidmaatschap?

  • Je inventariseert, samen met je steunpunt mantelzorg, wie in aanmerking komt voor een mantelzorgcompliment (in een Excel template).
  • Op basis van deze lijst maken weten we hoeveel mantelzorgers gebruik willen maken van het collectief lidmaatschap.
  • We leggen onze afspraken vast en kunnen daarna de lidmaatschappen aanmaken. Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.
  • Op de Dag van de Mantelzorg ontvangen de leden een Welkomstpakket van Mezzo als onderdeel van het Mantelzorgcompliment van uw Gemeente. In overleg bepalen we hoe dit Welkomstpakket verspreid wordt.

Collectieve korting

Het individuele lidmaatschap van Mezzo kost € 23,- per jaar. Koop je dit collectief in voor de mantelzorgers in je gemeente, dan krijg je korting:

  • Van 0 - 100 leden: € 1,- korting per lidmaatschap
  • Van 100 - 500 leden: € 2,- korting per lidmaatschap
  • 500+ leden: € 2,50 korting per lidmaatschap

Tip voor de Mantelzorgwaardering 2018: een collectief lidmaatschap van Mezzo

Op 10 november is het weer de Dag van de Mantelzorg. Voor elke gemeente een belangrijke dag om samen met de steunpunten in de regio de mantelzorger in het zonnetje te zetten. Bovendien toon je op die dag je blijk van waardering aan de mantelzorgers via de Mantelzorgwaardering.

Inzicht met het Financieel Zakboekje

Wil je je mantelzorgers nog meer houvast bieden dan kun je ook het Financieel Zakboekje toevoegen als onderdeel van het mantelzorgcompliment. 

Collectief lidmaatschap afsluiten?

Interesse in een collectief lidmaatschap? Mail ons via advies@mezzo.nl en onze adviseurs nemen contact met je op.