Mantelzorgers registreren zich lokaal in hun gemeente, hiermee zijn zij in beeld zijn bij de gemeente en het steunpunt mantelzorg van die gemeente.

Een mooie aanvulling hierop is een lidmaatschap van Mezzo. Hiermee laat je als werkgever, gemeente of organisatie zien dat je mantelzorgers erkent en waardeert door hem of haar lid te maken van Mezzo. De mantelzorger is zo altijd op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van mantelzorg, krijgt tips en advies en kan profiteren van kortingen op producten en diensten. Bovendien steun je hiermee het werk van Mezzo als belangenbehartiger en voelt de mantelzorger zich gesteund door de werkgever of gemeente.

Geeft jouw organisatie mantelzorgers de erkenning en waardering die zij verdienen?

Wanneer jij als werkgever of gemeente alle mantelzorgers in één keer lid maakt van Mezzo, ontvang je direct 50% korting*. Het individuele lidmaatschap van Mezzo kost € 23,- per jaar. Sluit je dit af via een collectief, dan krijgen de mantelzorgers automatisch alle belangrijke informatie van het individuele lidmaatschap en profiteren bovendien van alle voordelen die Mezzo biedt.

Meer weten?

Interesse in een collectief lidmaatschap? Mail ons via advies@mezzo.nl en onze adviseurs nemen contact met je op.

* Vanaf 2019 exclusief voor organisaties met een Aanvullend Abonnement.