Wilt u in uw organisatie aan de slag met het thema 'sociale netwerken', dan kunt u bij Mezzo terecht voor training en advies. Waar u voor kiest, hangt af van de fase waarin u zit.

Oriëntatiefase

U wilt met uw organisatie bijdragen aan het versterken van sociale netwerken, maar u weet nog niet goed in welke rol en op welke wijze. In dat geval kunt u kiezen voor:

  • een adviesgesprek met een Mezzo adviseur 030-659 22 22 of advies@mezzo.nl 
  • een workshop Oriëntatie versterking sociale netwerken voor een groep deelnemers uit uw organisatie of gemeente. 

Voor meer informatie of het aanvragen van een workshop kunt u contact opnemen via mezzoacademie@mezzo.nl.

Realisatiefase

U heeft besloten om mantelzorgers en zorgvragers actief te gaan ondersteunen in het versterken van hun sociale netwerk. Daarvoor kunt u gebruikmaken van de methode Natuurlijk, een netwerkcoach! Om met deze methode te leren werken, biedt Mezzo - in samenwerking met Nfactory, Cedertrainingen en Sien - drie trainingen aan:

Aan de slag met de methode Natuurlijk, een netwerkcoach!
Tijdens deze training leert u hoe u voor uw organisatie een plan van aanpak maakt om te gaan werken met de methode Natuurlijk, een netwerkcoach! Deze eendaagse training kunt u volgen als open training of als maatwerktraining op uw locatie. Lees meer over deze training.

Train de trainer Natuurlijk, een netwerkcoach!
Tijdens deze tweedaagse training leert u hoe u uw eigen vrijwilligers opleidt tot netwerkcoaches. Ook deze training kunt u volgen als open training of als maatwerktraining op uw locatie. Lees meer over deze training.

Natuurlijk, een netwerkcoach! - training voor vrijwilligers
Wilt of kunt u uw vrijwilligers niet zelf opleiden, dan kunt u kiezen voor deze training. Deze wordt verzorgd door ervaren trainers en is bestemd voor vrijwilligers die netwerkcoach willen worden. De training zit niet in ons open aanbod, maar als u geïnteresseerd bent dan kunt u contact opnemen via mezzoacademie@mezzo.nl.

Webinar
Mezzo heeft de webinar Sociale netwerken versterken met Natuurlijk, een netwerkcoach! georganiseerd. Een webinar is een online uitzending en is gratis te bekijken.

E-learning Natuurlijk, een netwerkcoach!

De e-learning Natuurlijk, een netwerkcoach! kunnen vrijwilligersorganisaties inkopen en aanbieden aan vrijwilligers die netwerkcoach willen worden. De e-learning bestaat uit een basismodule en drie verdiepende modules. De e-learning is een onderdeel van de training tot Natuurlijk, een netwerkcoach! die uw organisatie aanbiedt aan vrijwilligers. Lees verder