Het magazine 'Mantelzorger' verschijnt drie keer per jaar en bevat onmisbare informatie, inspiratie en achtergronden van en voor mantelzorgers. Terugkerende items zijn:

  • persoonlijke verhalen van (bekende) mantelzorgers
  • actuele reportages
  • MZ Achtergrond: medewerkers van Mezzo delen hun ervaringen
  • Mezzo mix: korte nieuwsberichten
  • boekentips en puzzel
  • tips, bijvoorbeeld hoe je goed voor jezelf kan zorgen

Stuk voor stuk herkenbare onderwerpen voor mantelzorgers.

Inkijkexemplaar voorjaar 2017

Verschijning

Het magazine Mantelzorger verschijnt in maart, juni en oktober.

De najaarseditie verschijnt ongeveer één maand voor de Dag van de Mantelzorg (10 november). Op de Dag van de Mantelzorg organiseren veel organisaties activiteiten voor mantelzorgers. Denk aan steunpunten mantelzorg, gemeenten, zorginstellingen, werkgevers en sportverenigingen. Zij verspreiden het magazine in hun regio. Daarom heeft deze editie een grotere omvang en hogere oplage dan die in maart en juni.

Bestellen

Alle leden van Mezzo (mantelzorgers en lidorganisaties) krijgen het magazine Mantelzorger thuisgestuurd.

Organisaties kunnen het magazine per 100 exemplaren bestellen. Tot ongeveer 6 weken voor de verschijningsdatum* zijn de kosten als volgt:

  • lidorganisaties betalen alleen administratie- en verzendkosten: €15 per 100 ex.
  • overige organisaties betalen €25 per 100 ex. plus administratie- en verzendkosten: €15 per 100 ex.

* vanaf zes weken voor de verschijningsdatum kunnen wij de magazines niet meer rechtstreeks via de drukker versturen en gaan de verzendkosten omhoog.

Let op! Had u voorheen een automatisch abonnement op de Mantelzorger? Dit is helaas niet meer mogelijk voor grote bestellingen. U kunt het magazine per editie via de webshop bestellen. Wilt u automatisch een reminder ontvangen over de verschijning van de zomer- en najaarseditie van het magazine? Laat dan hier uw gegevens achter en wij informeren u!

Adverteren

In alle drie edities is het mogelijk om te adverteren. Adverteert u in meerdere edities per jaar, of bent u lid van Mezzo? Dan krijgt u korting op de advertentietarieven!

Informatie voor adverteerders