Mezzo biedt ondersteuning aan om je vaardigheden als leidinggevende, coördinator en/of trainer verder te ontwikkelen en je kennis over een bepaald thema te vergroten.

Trainingen

Train- de trainer Algemene coaching vaardigheden 7 en 28 september 2018
Voor (aankomende) trainers of coördinatoren met trainerstaken. Tijdens deze tweedaagse training leer je de basisvaardigheden die nodig zijn om als trainer/coach aan de slag te gaan met (gedrags-)ontwikkeling van mensen.

Training Intervisie (op aanvraag)
De training is bedoeld voor professionals werkzaam bij organisaties van mantelzorgondersteuning en intensieve vrijwilligerszorg die een intervisiegroep willen opzetten.

Training Omgaan met ingewikkeld gedrag van anderen en jezelf 7 november 2018
Wat je als moeilijk of lastig ervaart, is heel persoonlijk. Welk gedrag raakt je? Wat brengt je als trainer of begeleider uit evenwicht? Deze training biedt je concrete tips en handvaten over hoe hier mee om te gaan en laat je op je eigen gedrag reflecteren.

Training Coach-vaardigheden voor motiverende en ondersteunende 1 op 1 gesprekken (op aanvraag)
Deze training richt zich op professionals en leidinggevenden die willen leren hoe zij mensen (beter) kunnen uitdagen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen ontwikkeling, of dat nu collega’s, vrijwilligers of cliënten zijn.  Wanneer luister je vooral en wanneer pak je juist door? In de training werken we o.m. met de drama-driehoek, de cirkel van 8, het GROW model, diep luisteren, Roos van Leary en Appreciative Inquiry.

Training Effectief leiderschap (op aanvraag)
De training is bedoeld voor leidinggevenden en teamleiders die hun leiderschapskwaliteiten willen versterken.