Ervaart u als netwerkcoach soms weerstand bij uw cliënt? Heeft u soms twijfels of uw contact met de cliënt effectief is, dan helpt deze workshop u verder. In de workshop reflecteren we op het eigen handelen, reiken we nieuwe inzichten aan en geven we u concrete tips en tools, zodat u na afloop met hernieuwde energie en zelfvertrouwen aan de slag kunt als netwerkcoach.

Na deze workshop

  • Hebben netwerkcoaches inzicht in eigen handelen en weten ze waar ze hun handelen kunnen verbeteren.
  • Weten netwerkcoaches welke stappen ze moeten nemen om te komen tot verandering.
  • Hebben de netwerkcoaches geoefend met het versterken van hun eigen vaardigheden als netwerkcoach.
  • Is het plezier en zelfvertrouwen als netwerkcoach vergroot.

Programma

Tijdens de workshop worden de praktijkervaringen van de netwerkcoaches als uitgangspunt genomen om tot inzicht en verandering te komen. We leren met een helikopterview terug te  kijken naar het eigen handelen in een bepaalde situatie met een cliënt en van daaruit nieuwe zienswijzen te vormen en stappen te ondernemen.

Wanneer en waar?

U kunt als organisatie deze training aanbieden aan de vrijwilligers in uw regio. Mezzo verzorgt de training inhoudelijk, en u nodigt zelf de vrijwilligers voor de workshop uit en zorgt voor de locatie en catering.

Voor wie?

Voor netwerkcoaches die al geruime tijd actief zijn en hun netwerkvaardigheden verder willen versterken

Begeleiding

Deze workshop wordt begeleid door trainers Carine Blauw of Wietske Dekkers van de Mezzo-trainerspool.

Kosten

De prijs voor de workshop met max. 12 deelnemers per groep bedraagt € 450,00 voor Mezzo-leden en € 530,00 voor niet-leden. Deze prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten voor de trainer (€0,38 cent per kilometer).

Meer informatie en inschrijven

Voor inhoudelijke vragen over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Mariët Crama, programmaleider Mezzo. U kunt haar bereiken op 030 760 60 32 of m.crama@mezzo.nl. Meld u aan via het inschrijfformulier.