Mezzo biedt ondersteuning aan om uw vaardigheden als trainer verder te ontwikkelen en uw kennis over een bepaald thema te vergoten. 

Trainingen

Training 'Opzetten en begeleiden van intervisie' (2 november 2016, en op aanvraag)
De training is bedoeld voor professionals werkzaam bij organisaties van mantelzorgondersteuning en intensieve vrijwilligerszorg die een intervisiegroep willen opzetten.

Training 'Sociaal juridische dienstverlening aan mantelzorgers' (1 november 2016, en op aanvraag)
Voor ervaren professionals in de mantelzorgondersteuning die hun kennis van de wet- en regelgeving en de actuele ontwikkelingen rondom mantelzorg up to date willen houden.

Training 'Omgaan met lastig gedrag' (op aanvraag)

Wat u als moeilijk of lastig ervaart, is heel persoonlijk. Welk gedrag raakt u? Wat brengt u als trainer of begeleider uit evenwicht? Deze training biedt u concrete tips en handvaten over hoe hier mee om te gaan en laat u op uw eigen gedrag reflecteren.

Webinar

Webinar 'Tips voor gezinsgerichte ondersteuning van jonge mantelzorgers'
Bekijk dit live webinar terug, over actuele ontwikkelingen in de zorg die om meer gezinsgerichte ondersteuning vragen. Hoe pak je dit aan bij  jonge mantelzorgers? Wat is het belang van de gezinsgerichte aanpak? En welke tips hebben ervaringsdeskundigen voor het werken met jonge mantelzorgers in de praktijk?