Wij hebben regelmatig vacatures voor vaste en flexibele functies. Maar je kunt ook een open sollicitatie sturen.

Huidige vacatures

Mezzo heeft op dit moment de volgende vacatures:

De sollicitatieprocedure

Als we jouw brief met cv hebben ontvangen dan bekijken we in hoeverre jouw kennis en ervaring aansluit bij de eisen en wensen van de vacature waarop je solliciteert. Denken we dat dat onvoldoende het geval is, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten. Zien we kansen, dan nodigen we je uit voor een selectiegesprek. Mogelijk volgt er nog een tweede gesprek. Als we over en weer enthousiast zijn, doen we je een aanbod en zullen je graag binnen onze organisatie verwelkomen!

Open sollicitatie

Zijn er geen vacatures of zit jouw gewenste baan er niet bij? Je kunt ook een open sollicitatie sturen aan personeelszaken@mezzo.nl. Zet erbij dat het een open sollicitatie is, waar je belangstelling naar uitgaat en waarom. We laten je zo snel mogelijk weten wat wij met jouw open sollicitatie doen: je uitnodigen voor een gesprek, je gegevens bewaren of je laten weten dat we geen mogelijkheden zien.

Stages

Ben je geïnteresseerd in een stage bij Mezzo? Dan kun je een stageverzoek sturen aan personeelszaken@mezzo.nl. Geef aan dat het een stageverzoek is, welke opleiding je volgt, wat voor stage je wilt lopen en in welke periode. We laten je zo snel mogelijk weten of we een stageplek voor je hebben.

Contactinformatie

Wil je meer weten over het werken bij Mezzo? Neem voor meer informatie contact op met Monique Timmermans op telefoonnummer 030 - 659 22 22. Je kunt ook mailen naar personeelszaken@mezzo.nl.

Wil je ons bezoeken? Het adres is Regulierenring 6, 3981 LB Bunnik.

Zie ook